Lid worden

Als je net als wij, zin hebt om een keer of 9 per jaar lekker in een andere omgeving de benen te strekken en gezamenlijk te genieten van de natuur, dan verwelkomen we je graag als nieuw lid!

Als lid betaal je € 42,- contributie per jaar. Je bent dan tevens lid van de Koninklijke Wandel Bond Nederland en ontvangt het magazine Wandel.nl en krijgt het Landelijke Wandelprogramma met alle door wandelverenigingen georganiseerde (meerdaagse) wandelingen thuis gestuurd. Ook heb je dan de KWBN Voordeelpas. Daarmee krijg je korting bij alle wandelingen die door aangesloten wandelverenigingen in Nederland georganiseerd worden en op artikelen van enkele winkelketens

Als lid krijg je ons eigen verenigingsblad Op Eigen Benen 4x per jaar toegezonden. Als je wilt deelnemen aan een wandeling die wij als vereniging gaan ondernemen betaal je € 5 per wandeling. Dit is de reisbijdrage en wordt gebruikt voor het huren van busjes om naar de wandelingen toe te rijden. Ter plekke wordt dan het inschrijfgeld van de wandeling door de vereniging betaald.

Ook kennen we het Gezinslidmaatschap: gezinsleden tot 18 jaar kunnen voor helft van de contributie lid worden als ook een ander volwassen familielid, lid is/wordt van DWF.

Als we ergens wandelen zijn we duidelijk als vereniging herkenbaar aan ons rode polo-shirts. Die dragen we dan allemaal. Verder hebben we ook nog rode bodywarmers en regenjacks.

Jaarlijks organiseert Door Wandelen Fit wandelingen in de maanden december, januari en februari. Om dit mogelijk te maken is de inzet van alle leden nodig. We zetten zelf routes uit waar anderen aan kunnen deelnemen, bemensen de start- en rustposten en voorzien wandelaars daar desgewenst van een hapje en een drankje, doen de inkoop daarvoor en zorgen dat de boel gezellig aangekleed en weer netjes opgeruimd wordt.
Lidmaatschap betekent automatisch dat je hier ook aan bijdraagt, want door de inkomsten op deze dagen kunnen we de contributie laag houden. Er wordt in overleg een rooster gemaakt wie wanneer wat doet. De komende winterserie vindt plaats op:

  • zondag 11 december 2016
  • zondag 08 januari 2017
  • zondag 05 februari 2017

 

Natuurlijk hopen we dat je enthousiast geworden bent. Mocht je nadere informatie willen of je aanmelden als lid, neem dan contact op met  onze secretaris, Peter Hovens, hij helpt je graag verder: pho3715@gmail.com.