Wsv Door Wandelen Fit Belfeld

Welkom op de website van W.s.v. Door Wandelen Fit Belfeld

We zijn een actieve wandelvereniging in Noord Limburg. We organiseren zelf de winterwandelingen en gaan ook uit wandelen. Kijk gerust hier rond, en neem  kontakt met ons op als je mee wil wandelen.

We wensen iedereen een gezond 2017, veel wandelplezier, veel wandelkilometers en zien jullie graag bij onze wandelingen.

Van Lier Schoenen Belfeld Kermis Wandeltocht

Stichting Cultuur en Sport Belfeld en Wandelvereniging Door wandelen Fit Belfeld slaan de handen ineen! Uit diverse hoeken werd de organisatie van de Kermis en de Fysio Fitness Belfeld Kermisloop benaderd om in overweging te nemen ook een wandeltocht te organiseren.
In samenwerking met de bekende en ervaren, plaatselijke Wandelsportvereniging D.W.F. (Door Wandelen Fit) wordt er in het kermisweekend, op zaterdag 23 september de 2e “Van Lier Schoenen Belfeld Kermis wandeltocht” georganiseerd

Het enthousiasme van Stichting Cultuur en Sport en de ervaring van D.W.F. staan garant voor een drietal aantrekkelijke wandeltochten van ongeveer 7 – 14 -21 km door de mooie Belfeldse omgeving. Start en eindpunt zal zijn bij Gemeenschapscentrum “De Hamar”.

We zijn ook te vinden op Facebook. Google DoorwandelenFit