Algemene informatie

Wandelsportvereniging ‘Door Wandelen Fit’ Belfeld is opgericht op 1 september 1969 en telt op dit moment zo’n 30 leden. De vereniging is lid van de Koninklijke Wandel Bond Nederland, regio Limburg.

Voor € 42 contributie per jaar zijn de leden aangesloten bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland(KWBN) en ontvangen zij het magazine Wandel.nl en krijgen het Landelijke Wandelprogramma met alle door wandelverenigingen georganiseerde (meerdaagse) wandelingen thuis gestuurd. Ook krijgen ze standaard de KWBN Voordeelpas die recht geeft op korting op het inschrijfgeld van door andere wandelverenigingen georganiseerde wandelingen en artikelen bij een aantal winkelketens.

Leden krijgen ook 4x per jaar het verenigingsblad Op Eigen Benen toegezonden.

Zo’n 9 x per jaar gaan wij als vereniging wandelen bij andere verenigingen in zowel Nederland, Duitsland als België. Leden van de vereniging rijden met gehuurde busjes naar de locatie. Zie onder Wandelprogramma voor een overzicht van de wandelingen die we de laatste 5 jaar bezocht hebben.

In de maanden december, januari en februari organiseren we onze Winter Wandeltochten. Alle leden werken hier aan mee. Zo kunnen we de lidmaatschapskosten laag houden. De leden zijn daartoe ingedeeld in commissies (Inkoop/Lief en Leed/Route/Wandeltochten/Werkverdeling). De commissie Werkverdeling maakt de werkroosters voor de Winter Wandeltochten.

Heb je ook zin om samen met ons een aantal maal per jaar er heerlijk op uit te trekken en de benen te strekken?

Kijk dan verder op onze website en meld je aan of neem contact op voor meer informatie met ons bestuur.

We zien je graag komen.